Birdy tafellampen

birdy table

Of je nu op zoek bent naar een Birdy tafellamp, bureaulamp of vloerlamp, bij ons ben je aan het juiste adres. Er is een verscheidenheid aan verschillende opties om uit te kiezen, zodat u er gemakkelijk een kunt vinden die goed bij uw kamer past. Hieronder vind je informatie over enkele van de populaire Birdy lampen. Zodra je de juiste hebt gevonden, ben je klaar om je bestelling te plaatsen!

Birdy tafellamp

Bent u op de markt voor een nieuwe tafellamp, dan bent u bij ons aan het goede adres. Birdy-tafellampen zijn een hit sinds het midden van de jaren vijftig, maar er zijn ook nieuwere opties. De Birdy vloerlamp en Birdy tafellamp zijn remakes van originele Birger Dahl armaturen. In 1954 won Birger Dahl een gouden medaille voor zijn werk op de Triennale di Milano. Beide lampen behouden nog steeds de vorm en het zachte licht van het origineel.

Tafellamp Birdy heeft twee scharnierpunten waardoor ze in de gewenste richting kan worden gekanteld. Het schuine licht dat uit tafellamp Birdy komt, is perfect om bijvoorbeeld een bureau of bijzettafel te verlichten wanneer je aan het werk bent. Het zorgt ook voor uitstekende sfeerverlichting in elke kamer. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, de Birdy tafellamp zal zeker een aanvulling zijn op elk interieur.

Birdy wandlamp

De serie Birdy tafel- en wandlampen is ontworpen door Birger Dahl in 1952 en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van wit tot grijs. De originele Birdy is ontworpen in de modernistische stijl en won de Gouden Medaille op de Triënnale in Milaan. De Birdy-serie wordt verkocht door het Noorse elektriciteitsbedrijf Sonnico.

Deze tafellamp is gemaakt van staal en aluminium. De lampvoet is ongeveer 12,5 cm in doorsnee. De kap is afneembaar en is gemaakt van duurzaam en niet-giftig materiaal. Het heeft een wit of zwart snoer en een zwarte of witte schakelaar voor het gemak.

Birdy vloerlamp

De Birdy vloer- en tafellamp is een herinterpretatie van een armatuur ontworpen door Birger Dahl in 1952. Het origineel kreeg de naam s-30016 en ontving een gouden medaille op de Triënnale van Milaan in 1954. De nieuwe versie behoudt het zachte licht en de vorm van het origineel.

Ontworpen door Birger Dahl, de Birdy vloer- en tafellamp heeft een helder silhouet en is een echte eye catcher. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder wit, grijs en zwart. Deze lampen zijn verkrijgbaar met korte arm-, wand- of vloervoeten.

Birdy-bureaulamp

De Birdy tafel- en bureaulamp is een iconisch ontwerp in hedendaagse kantooromgevingen. De tafellamp heeft twee kappen en is verplaatsbaar, waardoor het een mooie aanvulling is op elk bureau. De iconische Birdy is ontworpen door de Noor Birger Dahl en geproduceerd door Sonnico in 1952. De Birdy werd bekroond met een gouden medaille op de Triënnale in Milaan en wordt nog steeds geproduceerd.

Birdy bureau- en tafellampen zijn er in een breed scala aan designs en kleuren. De tafellamp heeft twee scharnierpunten waarmee het licht in een bepaalde richting kan worden gericht. Dit creëert een heldere lichtzone, perfect om te lezen of te werken op een bureau, bijzettafel of dressoir. De Birdy lamp is ook een goede keuze voor het creëren van sfeervolle verlichting in elke ruimte. De tafellamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren met een metalen frame.