Geef je huis een stralende gloed met Estiluz verlichting

Wat is Estiluz verlichting?

Estiluz verlichting is een toonaangevend merk in de verlichtingsindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en heeft sindsdien een uitgebreide collectie verlichtingsarmaturen ontworpen en geproduceerd. Estiluz is bekend om zijn elegante designs, kwaliteitsmaterialen en innovatieve technologieën.

Estiluz verlichting voor verschillende kamers in huis

Of je nu op zoek bent naar verlichting voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken, Estiluz heeft een ruime keuze aan verlichtingsarmaturen om aan al jouw behoeften te voldoen. Hier zijn enkele ideeën om je te inspireren:

Woonkamer

Een hanglamp boven de salontafel kan een echte blikvanger zijn in de woonkamer. Estiluz biedt een breed scala aan hanglampen in verschillende designs, kleuren en maten. Een andere optie is het plaatsen van een vloerlamp naast de bank, wat niet alleen voor functionele verlichting zorgt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan het interieur.

Slaapkamer

Voor de slaapkamer biedt Estiluz verlichtingsarmaturen die een ontspannen en rustgevende sfeer creëren. Een wandlamp naast het bed zorgt voor functionele verlichting, terwijl een plafondlamp kan dienen als een centraal punt in de kamer.

Badkamer

Verlichting in de badkamer moet zowel functioneel als sfeervol zijn. Estiluz heeft een ruime keuze aan verlichtingsarmaturen die voldoen aan beide eisen. Een idee is om een spiegel met verlichting te plaatsen, zodat je goed zicht hebt tijdens het scheren of opmaken.

Keuken

In de keuken is functionele verlichting essentieel. Estiluz biedt verschillende opties, zoals plafond- en wandlampen, die helder licht geven en tegelijkertijd bijdragen aan de stijl van de keuken.

Waarom kiezen voor Estiluz verlichting?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Estiluz verlichting:

– Kwaliteit: Estiluz is bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. Alle armaturen worden in Europa geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
– Design: Estiluz verlichting heeft een eigentijds, modern en minimalistisch design dat past bij verschillende interieurstijlen.
– Duurzaamheid: Estiluz streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al zijn processen. Het bedrijf maakt gebruik van LED-technologieën en materiaalrecycling.
– Variatie: Estiluz heeft een uitgebreide collectie verlichtingsarmaturen in verschillende vormen, kleuren en maten. Er is voor elke kamer in huis wel een geschikt model te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *