LED Wandkubussen

led wall cubes

Of je nu op zoek bent naar LED wandkubussen voor in huis, een feest of een congres, er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Het gebruik ervan kan helpen om een ​​mooie sfeer te creëren, maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een aankoop doet.

Luminous Cube LED Wall Pack

Tussen de zee van LED wall packs in het dertien in een dozijn bereik, valt het Luminous Cube LED Wall Pack op als winnaar. Deze 120W-eenheid beschikt over een groot aantal hightech-functies die het een waardige upgrade maken van uw ouderwetse gloeilampen of CFL-lampen. De topfuncties omvatten een prismatische lens van polycarbonaat, een ultramoderne fotocel en een overvloed aan lumenpakketten van 9w tot 20w. Het wordt ook geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar die u dekt voor het onverwachte. Het is ook zeer geschikt voor gebruik in de keuken, hal of garage en het is een fluitje van een cent om te installeren.

CUBE LED-videomuur

CUBE LED-videowall is een unieke LED-displayoplossing die wordt geproduceerd door AV Media Systems. Dit product bestaat uit een reeks LED-displays die in elk formaat kunnen worden gestapeld. Het is een ideale oplossing voor het weergeven van high-definition programma’s in binnenomgevingen. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder evenementen, podiumverlichtingseffecten en bedrijfsdecoratie.

Cube LED-videomuur is een geweldige oplossing voor tijdkritische controlekamers of voor frontservicetoepassingen. Het is ook nuttig voor een breed scala aan commerciële omgevingen. Het biedt een helder en levendig beeld en een vrijwel naadloze weergave.

AMIR LED-strip met achtergrondverlichting

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe achtergrondverlichting voor je tv of op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je huis op te fleuren, led-lichtstrips kunnen helpen. Deze lange printplaten bevatten kleine LED-lampjes die zo zijn ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden gesneden en gevormd.

Ze zijn te vinden in verschillende kleuren, en veel zijn er in kortere lengtes voor een snelle en gemakkelijke installatie. Het toevoegen van LED-strips aan je huis kan helpen om een ​​donkere hoek te verlichten, of om een ​​boekenplank een leuk tintje te geven. Ze kunnen ook worden gebruikt om een ​​pad te creëren of een boom te verlichten.

Nexlux LED-strip

Het gebruik van een Nexlux LED strip voor wandkubussen is een makkelijke manier om je huis op te fleuren. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en helderheidsniveaus. Ze kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt, waaronder verlichting onder kasten, plafondverlichting en kledingkastverlichting. U kunt ze ook gebruiken in commerciële toepassingen. Ze kunnen worden gevoed door elk apparaat met een 5V USB-uitgang.

Deze LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot groot. Ze zijn ontworpen om te werken met optionele controllers en dimmers. Ze hebben een stroomverbruik van 36.000 uur, wat betekent dat ze lang meegaan.