Onder de klokkengieterij: de charme van Under the Bell lampen

Under the Bell lampen zijn de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle lamp voor in hun huis of kantoor. Deze lampen zijn ontworpen door de Finse ontwerper Ilkka Suppanen en worden geproduceerd door de Finse meubelfabrikant Muuto.

Het ontwerp van de Under the Bell lampen

Het ontwerp van de Under the Bell lampen is geïnspireerd op de traditionele Finse klokkengieterijen. Het ontwerp doet denken aan de klokken die vroeger werden gemaakt in deze gieterijen. De lampenkap is gemaakt van een zachte, stoffen materiaal dat warmte en gezelligheid uitstraalt. De lampenkap is groot genoeg om over een hele tafel te passen, waardoor de lamp perfect is voor gebruik als eettafelverlichting.

De materialen die gebruikt worden

De materialen die gebruikt worden voor de Under the Bell lampen worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat elke lamp van de hoogste kwaliteit is. De kap van de lamp is gemaakt van gerecycled vilt, wat de lamp een duurzaam karakter geeft en bijdraagt aan een beter milieu. Het vilt is niet alleen duurzaam, maar ook zeer stijlvol. Het geeft de lamp een zachte en natuurlijke uitstraling.

De lampenkap wordt ondersteund door een cilindervormige constructie van gestanst staal. De constructie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een matte afwerking, die zorgt voor een subtiele maar stijlvolle uitstraling.

De toepassingsmogelijkheden

De Under the Bell lampen zijn niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar ook zeer geschikt voor gebruik op kantoor. De lampen zijn perfect voor het verlichten van vergaderruimtes en bieden een warme en gezellige sfeer waarin creativiteit kan bloeien.

Dankzij de grote lampenkap is de lamp ook geschikt voor gebruik als buitenverlichting. De lamp kan bijvoorbeeld worden opgehangen onder een overkapping of pergola om zo een gezellige en romantische sfeer te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *