Geldbesparende tips voor kortingen in de zomer van 2022! Tot 70% korting!

Het is het zomerkortingsseizoen van “koop luxe goederen tegen de goedkoopste prijs”! ! !

In vergelijking met het wintervoordeelseizoen zijn de zomerkortingen nog strenger! Er zijn nog meer dingen om mee te doen aan de korting! Zelfs de luxe merken die normaal alleen deelnemen aan kortingen op producten buiten het seizoen, doen nu mee aan kortingen op producten van het huidige seizoen!

En de prijs is belachelijk laag! Veel dingen zijn zelfs 50% korting of zelfs 70% korting!

Hoe kun je, aangezien het winkelseizoen is, een uitweg vinden tussen een groep winkelende menigten en de langverwachte items in het winkelwagentje op de meest economische manier kopen? !

Vandaag heb ik met zorg de beste en meest complete tips voor je opgesteld om geld te besparen tijdens het kortingsseizoen!

01 Zoek de kortingen kortingsperiode!

Het zomervoordeelseizoen in Nederland loopt van half juni tot eind juli. De kortingen is verdeeld in drie golven:

► Half juni tot begin juli

Gedurende deze periode zijn de afgeprijsde producten het meest compleet, en de kledingmaten zijn ook het meest compleet, maar de kortingen zijn relatief klein. De meeste merken hebben een korting van 40% tot 20%, en sommige merken hebben een kortingen korting van 50% korting. Goed voor het kopen van kleding, schoenen en tassen van luxe merken~

► Begin juli tot half juli

Kortingen lopen op! Omdat de bestverkochte artikelen in de eerste golf in principe uitverkocht zijn, krijgt u op de meeste andere artikelen 50% korting! Dit is een goed moment om cosmetica, huidverzorgingsproducten en elektronische producten te kopen!

► Half juli tot eind juli

Hoewel veel stijlen zijn gebroken, is de korting tijdens deze periode het grootst! Het is bijna het ritme van de uitverkoop, en veel merken zijn zo laag als 70% korting! Geschikt voor het kopen van lifestyle-producten, zoals huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten ~

Tijdens het winkelen tijdens het kortingsseizoen, moeten de vrienden de kortingsperiode vinden die bij hen past en vervolgens verkopen wanneer het tijd is om te verkopen!

Als je een baby ontmoet die je erg leuk vindt, vergeet dan niet te aarzelen en wees snel en nauwkeurig! Goede dingen wachten immers niet op anderen, anders liggen de volgende dingen in de armen van iemand anders.

02 Wat te kopen? waar te kopen?

In het kortingsseizoen zijn de meest drukke plaatsen de Queen’s Store en Discount Village! Deze twee hotspots zijn goed, maar er zijn maar die paar winkels, en er zijn veel mensen die ze willen kopen.

Goede dingen, vooral de limited editions van sommige grote merken, zijn beperkt in elke winkel/balie. Tenzij je bekend bent met de routines en ervaren snatchers, is het moeilijk om de limited editions op deze twee plaatsen te bemachtigen. !

In dit geval is het de beste manier om populaire hotspots te vermijden!

Naast de Queen’s Store en Discount Village kunnen baby’s die grote merken en luxe goederen willen kopen ervoor kiezen om naar de P.C. Hooftstraat, een luxe straat in Amsterdam om te kopen, kopen, kopen!

Er zijn speciaalzaken van grote merken zoals Chanel, Louis Vuitton, DKNY, Mulberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, enz., niet alleen de winkelomgeving is beter, maar belangrijker nog, het is niet nodig om naar een druk winkelcentrum te gaan met veel shoppers Grijp je favoriete baby!

Als je niet zo van luxe goederen houdt en gewoon kleding, schoenen en tassen van gewone merken wilt kopen, is Magna Plaza, een winkelcentrum dat niet vol zit met Queen’s Store, een goede keuze~

Er is een groot aantal kleding- en sieradenmerken en de bekende Mango, Swarovski, gsus en Lacoste zijn hier te vinden.

Ook in Europa zijn er veel nichemerken van hoge kwaliteit en bumpershirts zijn een must! Handen kopen op deze plaatsen met relatief weinig mensen zal het slagingspercentage van Taobao aanzienlijk verhogen!

03 Hoe u uw favoriete dingen voor het minste geld kunt krijgen

Aangezien het het seizoen is van het kopen van handen, hoe kunt u het meest waardevolle geld uitgeven om de meest kosteneffectieve deal te bereiken? Op dit moment worden de kortingsbonnen/kortingscodes om geld te besparen gelanceerd!

Veel merken implementeren nu een lidmaatschapssysteem en de meeste promoties sturen uitnodigingen of kortingsbonnen naar de mailbox van leden in de vorm van e-mails.Tijdens het winkelen kunnen kortingsbonnen worden gebruikt om van grotere kortingen te genieten.

Vrienden kunnen de kortingscodes in hun e-mails delen met vrienden die ze gewoonlijk maken, zodat iedereen elkaar kan aanvullen en graag samen kan kopen, kopen, kopen!

Daarnaast is er een magische website in Nederland, Kortingscode.nl, waar je gratis kortingscodes kunt krijgen.Deze website werkt samen met honderden merken om kortingen te geven aan kleine partners in Nederland.

Kortingscodes voor Nike, Adidas, Pull&Bear en meer vind je hier! En het is gratis! vergoeding! Snap je! Kies!

Zoek het merk dat je wilt kopen, klik om de kortingen te krijgen: de kortingscode verschijnt als volgt en wordt bij je afgeleverd:

Je hoeft alleen maar naar de online winkel van het merk te gaan om iets te kiezen, de kortingscode in te voeren wanneer je de winkelwagen binnengaat om te betalen, en je kunt gemakkelijk de kortingen krijgen! Zo makkelijk!

Deze methode is echter meer geschikt voor online winkelen.Als je in een fysieke winkel wilt winkelen, is er ook een winkelmethode waarmee je geld kunt besparen! Dat is — blijf bij het einde, en de goede goederen zullen worden verdisconteerd!

De laatste golf van het kortingsseizoen is het moment waarop de korting het grootst en het voordeligst is!

Over het algemeen worden goede producten in de eerste week weggevaagd, maar als we uit ervaring spreken, zijn er vaak verrassingen in de laatste dagen van het kortingsseizoen!

De afgelopen dagen zullen handelaren goede goederen op voorraad hebben en zelfs nieuwe producten voor het volgende seizoen worden vooraf verkocht! Veel artikelen zijn nog afgeprijsd! Er is geen beter moment om naar buiten te gaan dan deze keer!

Dus zodra de kleine vrienden de kortingsperiode begrijpen, kunnen ze terugkeren met volledige beloningen en hun favoriete dingen kopen met het minste geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *