Experts suggereren dat dit de beste manier is om massageproducten te kopen

En naarmate je ouder wordt, worden veel symptomen niet opgelost door een goede nachtrust. Daarom was ik onlangs van plan om voor mezelf wat massage-gezondheidsproducten te kopen.

Als een zware gebruiker van computers en mobiele telefoons, werk ik elke dag aan mijn bureau en van tijd tot tijd heb ik last van vermoeidheid van de ogen, rugpijn en belasting van de cervicale wervelkolom.

Ik heb veel huiswerk gedaan bij het ophalen van informatie, en ik deel hier ook mijn aankoopproces met u, in de hoop hulp te bieden bij uw aankoop van gerelateerde producten.

De kantoormedewerkers staan ​​elke dag voor de computer, zitten lange tijd aan het bureau en de nek leunt onbewust naar voren, wat erg vatbaar is voor de symptomen van cervicale pijn. In combinatie met factoren als zicht en meerdere schermen is het voor ons moeilijk om een ​​juiste zithouding aan te houden, wat op den duur tot cervicale spondylose zal leiden.

Als gevolg hiervan is het zeer noodzakelijk om een ​​​​stimulator voor de cervicale wervelkolom te kiezen voor verlichting.

01 Nekmassager Categorie:

Op dit moment kunnen de reguliere nekmassageapparaten op de markt worden onderverdeeld in “fysieke ” en “elektronische puls” volgens hun principes.

①”Fysieke “

Het basisprincipe van het fysieke massage-instrument is om het nekgebied te masseren door de massagekop te draaien om het effect van kneden te bereiken. Maar deze manier om het tikken met de menselijke hand te simuleren is meestal intelligent en verlicht tijdelijk vermoeidheid.

②”Elektronische Puls”

Het is om elektrische stimulatie door het instrument te genereren, zodat we ons de elektrische stimulatie herinneren en de spierpijn tijdelijk vergeten.

“Fysieke ” en “elektronische puls” zijn vergelijkbaar in die zin dat beide de nekspieren passief bewegen om de bloedcirculatie in het nekgebied te bevorderen om pijn te verlichten.

Twee massagemethoden, die beter of slechter zijn, zijn niet doorslaggevend. Hier zijn de vergelijkingen en voor- en nadelen van de twee, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Als je de twee vergelijkt, zijn de meer gangbare op de markt puls apparaten. Het voordeel van de elektronische polsstimulator is dat hij lichter en draagbaarder is, dus geschikt voor gebruik in meerdere scenario’s, zoals zakenreizen, kantoren, enz.

Tegelijkertijd is de vorm modieuzer, dus het is meer geschikt voor jonge mensen om te gebruiken. Elektrische pulsen kunnen ook zenuwen blokkeren die pijnsensaties overbrengen. Het zal echter een microstroomstimulatie hebben en u bent er misschien niet voor het eerst aan gewend.

De fysieke stimulator is relatief groot van formaat en heeft minder stijlen, wat onhandig is om te dragen en geschikt is voor thuisgebruik.Het is te overdreven om op kantoor te plaatsen en het geluid is ook luid. Fysieke stimulator is meer geschikt voor ouderen. De fysieke stimulator kan echter in meerdere delen worden gebruikt om het effect van multifunctioneel gebruik te bereiken.

De elektronische polsstimulator is licht en draagbaar, wat zeer geschikt is voor jongeren om te gebruiken. Dit artikel beveelt vooral iedereen een elektronische puls-nek aan.

02 Elektronische puls-nekmassager-aankooppunten

① Massagemodus.

We weten dat echte massagetechnieken “massage,, duwen, vasthouden, wrijven, knijpen, wijzen, tikken, rollen, knijpen” enz. omvatten. De modus van de stimulator is natuurlijk hoe meer ervaring die kan worden gesimuleerd, hoe beter.

② Of het een functie voor heet kompres heeft.

Naast massage kunnen warme kompressen een ervaring bereiken die vergelijkbaar is met het comprimeren van een warme handdoek. Dit dringt door in de huid van de nek en het hete kompres ontspant de gespannen nekspieren.

③ De mate van passing tussen de elektrodepatch en de nek.

④ Overige inkooppunten zijn onder andere materiaal, gewicht en stand-by tijd etc.

Breng eerst de gelgel aan op het elektrodekussen voordat u het draagt. Als u de gel niet gebruikt, krijgt u een tintelend gevoel wanneer u deze gebruikt en heeft het niet het effect om de cervicale wervelkolom te kalmeren. Ten tweede wordt aanbevolen om het massageapparaat voor de cervicale wervelkolom twee keer per dag te gebruiken, elke keer 15 minuten en niet meer dan 30 minuten per dag.

03 Aanbevolen stimulator

① SKG’s K3 cervicale wervelkolom stimulator

SKG’s K3 nekmassager. De belangrijkste functies zijn onder meer “Secret Sutra-massagetechnologie” (ongeveer 85 diepe massages per minuut), warm kompres met constante temperatuur op 42 ° C, drie massagemodi en 15-snelheidsaanpassing, ultralicht gewicht, enz.

Ten tweede heeft de SKG K3 een warme kompres functie, door de constante temperatuur warme kompres van 42°C kan een ervaring worden bereikt die vergelijkbaar is met die van een warme handdoek. Om de nekhuid te penetreren, heet kompres om de nekspieren te ontspannen

SKG K3 heeft 3 massagestanden, en elke stand is voorzien van verschillende kleurrijke lampjes, wat zeer geschikt is voor jonge gebruikers.

  • Dagelijkse modus: geschikt voor dagelijkse gezondheids
  • Casual modus: geschikt om overbelaste cervicale wervelkolom te ontspannen
  • Trainingsmodus: geschikt om spieren op te bouwen en nekdruk te verminderen

② PANGAO P6 cervicale stimulator

PANGAO P6 cervicale wervelkolom stimulator richt zich niet op lichtheid en dunheid, maar neemt een verdikte en verbrede vorm aan om ervoor te zorgen dat de cervicale wervelkolom zich in een “comfortabele helling” bevindt

Door “breder en dikker” kan de P6 worden uitgerust met meer professionele functies, zoals VTP dubbelpuls frequentieconversietechnologie en 630-650nm rood licht.

Specifiek, anders dan de “enkele puls”, is de P6 uitgerust met twee pulsen van TENS + EMS. De eerste werkt direct op sensorische zenuwcellen en de laatste kan nekspierweefsel trainen.

Er zijn 4 soorten manipulaties op de P6-massage: Gua Sha, Pressing, Rolling, Beating en 6 modi. Er zijn 16 versnellingen. Tegelijkertijd heeft Pangao P6 ook een hete kompresfunctie en kan de temperatuur van het hete kompres in drie versnellingen worden aangepast van 38°C tot 45°C. Terwijl veel andere pulsmassageapparaten meestal maar één niveau van constante temperatuurwarmte hebben.

De P6 volgt niet de eendelige en dunne route die gebruikelijk is op de markt, maar is erg zwaar. Juist door de toename in omvang kunnen er meer componenten worden ingebouwd en kunnen meer functies worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om dubbele pulsfrequentieconversie, nanorood licht, drieblokken warmtekompres, enz., ze zijn allemaal behoorlijk veelzijdig. Daarom is de Pangao P6 nekmassager een relatief “technisch” product.

De producten voor het masseren van de cervicale wervelkolom worden aanbevolen. Er wordt hier nog steeds benadrukt dat de cervicale wervelkolom-stimulator alleen de lokale bloedstroom verbetert door lokale trillingen, of spierspanning verlicht.Het is de functie van het voorkomen van cervicale spondylose en het verlichten van schouder- en nekpijn en stijfheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *