7 elektronische met de beste ideeën

Vandaag gaan we 7 van de beste elektronische producten met de beste ideeën delen, laten we een kijkje nemen!

01 3 in 1 draadloze oplader

Ontwerp: Shenzhen Renqing Excellent Technology Co., Ltd.

Minimalistisch en stijlvol, deze 3-in-1 draadloze oplader is klein en draagbaar en kan drie apparaten tegelijk opladen, zoals je telefoon, horloge en oordopjes. De drie LED-indicatoren op het oppervlak komen overeen met de werkstatus van de drie oplaadgebieden.

Tablet opladen, verticaal opladen en horizontaal opladen van verschillende draagbare elektronische apparaten. De combinatie van leer en metalen bekleding zorgt voor een verfijnde look.

 3 in 1 draadloze oplader

02 Groene Omheining elektronische

Ontwerp: SHAOJUN WANG, ZILONG WANG, JINGWEI QIAO, ZHENYING WU

Het groene plantenhek is een drinkwaterzuiveringshek dat wordt gebruikt bij de veiligheidscontrole van de luchthaven.

Om deze reden kan het groene plantenhek dit probleem heel goed oplossen: passagiers kunnen er onafgewerkt water in gieten als ze in de rij staan ​​voor de veiligheidscontrole, als een bron van watervoorziening voor planten, en het overtollige water zal worden gebruikt in de vorm van bevochtiging.

Tegelijkertijd zijn groene schuttingen, vergeleken met traditionele schuttingen, ook esthetischer.

Groene Omheining elektronische

03 fles fan

Ontwerp: YONGHOON CHOI

De milieuvervuiling van plastic flessen voor eenmalig gebruik wordt steeds ernstiger. Daarom moeten moderne mensen het gebruik of de recycling van plastic flessen voor eenmalig gebruik verminderen.

Dit is een draagbare ventilator die de recyclingwaarde van plastic flessen voor eenmalig gebruik verhoogt. Als je op de knop aan de bovenkant van het product drukt, wordt het water uit de plastic fles in de pomp gepompt en als een nevel naar buiten gespoten, waardoor je je koeler voelt dan een gewone draagbare ventilator.

Het kan ook milieuvervuiling verminderen en voorkomen door herbruikbare waarde te bieden aan plastic flessen voor eenmalig gebruik.

fles fan

04 Donut Eco-tas

Ontwerp: Stevan Djurovic

Deze milieuvriendelijke voedselzak “doughnut” is een product dat gericht is op het verminderen van de wereldwijde plasticvervuiling. Het bedrijf is van plan om te produceren met milieuvriendelijke materialen zoals milieuvriendelijk siliconenrubber/schuim en milieuvriendelijk polyester.

Dit product bevat een eco tas en armband en is zeer makkelijk in gebruik. Met één simpele beweging springt de tas eruit en keert op dezelfde manier terug naar de siliconen hoes. Het product is economisch en wordt veel gebruikt.

Donut Eco-tas

05 BELLIFE Muggenspray

Ontwerp: INHWAN BAEK, DONGEON KIM, JAKANG SON

BELLIFE is een muggenspray op basis van speelgoed waar ouders en kinderen mee spelen. Schud de BELLIFE voor je kind en het zal muggen aanzetten en doden. Daarnaast is het verjagen van muggen met elektriciteit een milieuvriendelijke ongediertebestrijdingsmethode, en het is ook een manier die muggen niet kunnen weerstaan.

BELLIFE Muggenspray

06 PEBBLE afstandsbediening

Ontwerp: Hyunseok Yoo

Bestaande afstandsbedieningen zijn niet gericht op de beleving van de gebruiker, hoewel deze veel functies bevat. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat gebruikers slechts een deel van de functies van de 40 knoppen gebruiken, en het grootste ongemak is dat wanneer ze tv willen kijken, ze altijd de afstandsbediening moeten vinden.

Met Pebble kunnen gebruikers de afstandsbediening terugzetten in de oorspronkelijke positie, zodat de tv kan worden uitgeschakeld. Het stelt een interface voor waar krachtigere effecten kunnen worden verwacht vanwege de eenvoudige bedieningsmodus in vergelijking met de bestaande knoppen.

06 PEBBLE afstandsbediening

07 IRIS BRUSH kam

Ontwerp: GYUHYUNG HAN, HYUNJIN KOH, JAEWAN PARK

De laatste tijd hebben steeds meer mensen last van haaruitval en hoofdhuidaandoeningen. Omdat de hoofdhuid echter niet gemakkelijk door patiënten zelf kan worden onderzocht, kan het moeilijk zijn om symptomen te identificeren.

Ook weten de meeste mensen niet of ze een hoofdhuidaandoening hebben. IRIS BRUSH is een kam gecombineerd met een camera om foto’s van de hoofdhuid te maken.

Het vertelt ons de conditie van onze hoofdhuid door ons haar in ons dagelijks leven te borstelen. De beeldgegevens die met de kam worden verzameld, controleren en informeren de gebruiker over de toestand van de hoofdhuid en het proces van haaruitval. Hierdoor kunnen gebruikers dagelijks hun hoofdhuid- en haarconditie kennen via een smartphone-app.

 IRIS BRUSH kam

Hebben deze 8 elektronische producten met de beste ideeën je geholpen? Welkom om een ​​bericht voor mij achter te laten ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *