Ontdek de schitterende wereld van Georges Store Luminaire

Wat is Georges Store Luminaire?

Georges Store Luminaire is een verlichtingswinkel die gespecialiseerd is in designverlichting. Het is gevestigd in Amsterdam en staat bekend om zijn unieke collectie verlichting van over de hele wereld. Het is opgericht door de Belgische ondernemer Georges, die de wereld rondreisde en geïnspireerd raakte door de diversiteit van verlichting.

Hoe is het assortiment?

Het assortiment van Georges Store Luminaire is uniek en divers. Het bevat verlichting van designmerken uit verschillende landen, zoals Italië, Frankrijk en Nederland. Dit betekent dat er voor elke behoefte en smaak iets te vinden is. Van minimalistische en moderne verlichting tot klassieke en traditionele verlichting, Georges Store Luminaire heeft het allemaal.

De service van Georges Store Luminaire

Georges Store Luminaire biedt een uitstekende service aan haar klanten. Het personeel is deskundig en gepassioneerd over verlichting en zij staan ​​altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. De winkel heeft ook een online winkel waar klanten gemakkelijk producten kunnen bestellen en de collectie kunnen bekijken.

De geschiedenis van Georges Store Luminaire

Georges Store Luminaire is opgericht door de Belgische ondernemer Georges in 2005. Hij raakte geïnspireerd tijdens zijn reizen over de hele wereld door de diverse verlichtingscultuur. Hij besloot zijn eigen verlichtingswinkel te openen en te beginnen met de verkoop van unieke collecties verlichting.

Georges opende zijn eerste winkel in Brussel en breidde later uit naar Amsterdam. Door de jaren heen heeft Georges Store Luminaire een sterke positie opgebouwd in de verlichtingsindustrie en is het uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende verlichtingswinkels van Europa.

Conclusie

Als u op zoek bent naar unieke en diverse verlichting van over de hele wereld, is Georges Store Luminaire de place to be. Met zijn uitstekende collectie, deskundige personeel en gemakkelijk toegankelijke online winkel, krijgt u de beste service. Bezoek Georges Store Luminaire vandaag nog en ontdek de schitterende wereld van designverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *