Flos Lighting UK Contact: Verlichting van topkwaliteit binnen handbereik

Introductie

Flos Lighting UK is een specialist in designverlichting. Het bedrijf heeft een unieke collectie van armaturen en verlichtingsoplossingen ontworpen door enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers ter wereld. Of het nu gaat om vitale verlichting in werkruimten of sfeerverlichting in huis, Flos Lighting biedt hoogwaardige en innovatieve verlichting die tegemoet komt aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven.

Onze Verlichting

Flos Lighting UK biedt een scala aan armaturen en verlichtingsoplossingen die zijn ontworpen door enkele van de meest invloedrijke ontwerpers ter wereld. Het bedrijf is er trots op dat het een van de grootste collecties van designverlichting in het Verenigd Koninkrijk aanbiedt. Flos Lighting biedt oplossingen voor alle soorten ruimtes, waaronder:

1. Werkruimten

Flos Lighting heeft een uitgebreide collectie armaturen voor werkruimten. Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw kantoor of uw thuiskantoor, Flos Lighting heeft een oplossing die past bij uw behoeften. Onze armaturen zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen functionaliteit en stijl.

2. Woonruimten

Flos Lighting heeft een unieke collectie armaturen voor woonruimten. Of u nu op zoek bent naar sfeerverlichting voor uw woonkamer of keuken, of naar verlichting voor uw slaapkamer, Flos Lighting heeft een oplossing voor uw behoeften. Onze armaturen zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen functionaliteit en esthetiek.

Onze Ontwerpers

Flos Lighting werkt samen met enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers ter wereld. Deze ontwerpers hebben een verscheidenheid aan stijlen en invloeden, waardoor we een gevarieerde collectie hebben kunnen samenstellen die past bij de behoeften van onze klanten. Enkele ontwerpers waarmee we samenwerken zijn onder andere:

1. Philippe Starck

Philippe Starck is een van ’s werelds bekendste ontwerpers. Hij heeft een uitgebreide collectie armaturen ontworpen voor Flos Lighting, waaronder de Arco en de Miss K.

2. Jasper Morrison

Jasper Morrison is een Britse ontwerper die bekend staat om zijn minimalistische stijl. Hij heeft een aantal armaturen ontworpen voor Flos Lighting, waaronder de Smithfield.

3. Ron Gilad

Ron Gilad is een Israëlische ontwerper die bekend staat om zijn speelse en innovatieve ontwerpen. Hij heeft een aantal armaturen ontworpen voor Flos Lighting, waaronder de Goldman.

Onze Klantenservice

Flos Lighting UK is toegewijd aan het bieden van de beste klantenservice aan onze klanten. Onze klantenservice medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste armaturen en verlichtingsoplossingen voor uw huis of bedrijf. Wij staan bekend om onze snelle en efficiënte service en bieden tevens gratis verzending voor alle bestellingen.

Conclusie

Flos Lighting UK biedt een uitstekende collectie designverlichting ontworpen door enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers ter wereld. Onze armaturen zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen functionaliteit en stijl. Onze klantenservice is ongeëvenaard en wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *