Gubi Shop: Uw Perfecte Bestemming voor Design Meubels

Ontwerp en Geschiedenis van Gubi

Gubi, opgericht in 1967, is een wereldberoemd Deens meubelbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Het bedrijf staat garant voor creativiteit, kwaliteit en innovatie. Gubi is ook bekend om zijn samenwerking met de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld.

De filosofie van Gubi is gebaseerd op een harmonieuze balans tussen traditie en moderniteit, waarbij design meubels met een hoge esthetische waarde worden geproduceerd. Het bedrijf heeft een diepgewortelde passie voor design, wat tot uiting komt in de kenmerkende stijl en het vakmanschap van de meubels.

Gubi Collecties

Gubi heeft een uitgebreide collectie designmeubels, variërend van stoelen, fauteuils, banken, tafels, kasten en verlichting. Elk meubelstuk heeft een uniek ontwerp en is vakkundig vervaardigd met gebruik van hoogwaardige materialen. De Gubi-collecties omvatten een aantal van de meest iconische en tijdloze meubels, zoals de Beetle Chair, de Masculo-stoel, Gubi Dining Table en de Gubi Bestlite-lamp.

Beetle Chair

De Beetle Chair, ontworpen door GamFratesi, is een combinatie van Scandinavisch minimalisme en Italiaans vakmanschap. De stoel heeft een organisch gevormde zitting en rugleuning, die doen denken aan de elegante vormen van een kever. De Beetle Chair is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, waardoor hij zich aanpast aan elke interieurstijl.

Masculo-stoel

De Masculo-stoel, ontworpen door Gubi en Friis & Moltke, is een mix van minimalisme en comfort. De stoel heeft een slank profiel en strakke lijnen, maar biedt tegelijkertijd een comfortabele zitplaats. De Masculo-stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een luxe leren versie.

Gubi Dining Table

De Gubi Dining Table, ontworpen door DDL Studio, is een prachtig voorbeeld van elegantie en functionaliteit. De tafel is ontworpen om in elk decor te passen en is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. De Gubi Dining Table is de perfecte keuze voor mensen die houden van een stijlvolle eettafel die de tand des tijds doorstaat.

Gubi Bestlite-lamp

De Gubi Bestlite-lamp, ontworpen door Robert Dudley Best, is een designklassieker die in de loop der jaren talloze keren is nagemaakt en gekopieerd. De lamp is een voorbeeld van modernistisch design en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten. De Gubi Bestlite-lamp past perfect bij elke interieurstijl, van modern tot klassiek.

Gubi Shop: Online Design Meubelwinkel

Gubi heeft een uitstekende online meubelwinkel waar u designstukken van hoge kwaliteit kunt vinden. De website is gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid assortiment van de iconische Gubi-collecties, evenals nieuwe ontwerpen van wereldberoemde ontwerpers. De Gubi Shop biedt ook een unieke Art Collection, met werken van enkele van de meest getalenteerde kunstenaars ter wereld.

De Gubi Shop biedt ook een deskundig advies en ondersteuningssysteem, waarbij klanten kunnen profiteren van deskundig advies van ervaren interieurontwerpers en professionele ontwerpateliers. Bovendien biedt Gubi een wereldwijde bezorgservice om ervoor te zorgen dat uw designmeubels veilig en op tijd aankomen, waar u ook bent.

Conclusie

Gubi is een opmerkelijk Deens meubelbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn creatieve en innovatieve designstukken. Elk meubelstuk heeft een uniek ontwerp en is vervaardigd met gebruik van hoogwaardige materialen. Het bedrijf heeft een sterke filosofie van harmonie tussen traditie en moderniteit, wat tot uiting komt in de elegante stijl en het vakmanschap van hun producten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige designmeubels die een tijdloze stijl combineren met comfort en functionaliteit, moet u zeker kijken in de Gubi Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *