Foscarini Chouchin: Verlichting met een kleurrijke twist

Foscarini Chouchin is een collectie aanhanglampen ontworpen door Ionna Vautrin in samenwerking met het Italiaanse verlichtingsbedrijf Foscarini. Wat deze lampencollectie zo speciaal maakt, is de kleurrijke twist die aan de ontwerpen is toegevoegd. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de Foscarini Chouchin collectie en de kenmerken die deze lampen zo bijzonder maken.

Ontwerp en kleur

Chouchin is het Japanse woord voor de traditionele, cilindervormige lantaarns die vaak gebruikt worden bij ceremonies en festivals. Het ontwerp van de Chouchin-lampen is hierop geïnspireerd. De lampen zijn vervaardigd uit geblazen glas en hebben een kenmerkende afgeplatte bovenkant. De Chouchin-lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: mini, medium en large. De kleur van de lampen varieert ook per grootte. De mini-lampen zijn verkrijgbaar in groen, grijs en oranje. De medium-lampen in oranje, grijs en bruin. En de large-lampen zijn verkrijgbaar in blauw, oranje en geel.

Foscarini Chouchin

Licht en functionaliteit

De lampen van de Foscarini Chouchin-collectie creëren een warm, uitnodigend licht en zijn zowel functioneel als decoratief. De afgeplatte bovenkant en de opening aan de onderkant van de lamp zorgen ervoor dat het licht naar beneden schijnt en zich diffuus door de ruimte verspreidt. Hierdoor zijn deze lampen ideaal voor gebruik boven eettafels, werkbladen en andere gezellige ruimtes in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *