Zeal Lighting: Verlichting met passie en stijl

Ontstaan van Zeal Lighting

In 2015 is Zeal Lighting opgericht in Nederland. Het bedrijf heeft als doel om verlichting te ontwerpen en produceren met passie en stijl. Het idee achter Zeal Lighting was om verlichting te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook een echte toevoeging is aan het interieur van een huis of kantoor.

Het assortiment van Zeal Lighting

Het assortiment van Zeal Lighting is zeer divers en bestaat uit verschillende soorten lampen voor binnen en buiten. Van plafondlampen tot tafellampen en van vloerlampen tot hanglampen, er is voor ieder wat wils. De lampen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zoals glas, chroom, hout en metaal.

Binnenverlichting

De binnenverlichting van Zeal Lighting bestaat uit verschillende soorten lampen die geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Zo zijn er de plafondlampen die geschikt zijn voor de woonkamer, slaapkamer en kantoorruimtes. Daarnaast zijn er tafellampen en vloerlampen die de perfecte sfeerverlichting bieden in de woonkamer en slaapkamer.

Buitenverlichting

De buitenverlichting van Zeal Lighting is ontworpen om functionaliteit en stijl te combineren. De buitenlampen zijn geschikt voor de verlichting van een terras, tuinpad, oprit en meer. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten verlichting, zoals wandlampen, staande lampen en grondspots.

Kwaliteit van Zeal Lighting

Zeal Lighting hecht veel waarde aan de kwaliteit van de producten en de materialen die worden gebruikt. De lampen worden uitgebreid getest op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voordat ze op de markt worden gebracht. Daarnaast worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt, zoals handgeblazen glas en geanodiseerd aluminium.

Missie van Zeal Lighting

De missie van Zeal Lighting is om hoogwaardige verlichting te produceren die niet alleen functioneel is, maar ook een echte toevoeging is aan het interieur. Het bedrijf streeft naar vernieuwing en innovatie in de verlichtingsindustrie en wil verlichting ontwerpen die past bij de tijdgeest en de wensen van de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *