Kartell plafondlampen: stijlvolle verlichting voor elk interieur

De geschiedenis van Kartell

Kartell is een in 1949 opgericht Italiaans bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van high-end designmeubels en verlichting. Sinds de oprichting is Kartell uitgegroeid tot een van ’s werelds meest bekende en geliefde designmerken vanwege de innovatieve ontwerpen en het gebruik van nieuwe materialen.

Kartell plafondlampen

Een van de populairste producten van Kartell zijn de plafondlampen. Deze lampen zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol en kunnen elke ruimte een unieke uitstraling geven. Er zijn verschillende soorten plafondlampen beschikbaar, van eenvoudige ontwerpen tot meer uitgesproken en extravagante lampen.

De Kristal plafondlamp

Een van de meest opvallende Kartell plafondlampen is de Kristal plafondlamp. Deze lamp is ontworpen door Tokujin Yoshioka en is geïnspireerd door prisma’s. De Kristal plafondlamp is gemaakt van transparant of gekleurd polycarbonaat en geeft een prachtig lichteffect in de ruimte.

De Bloom plafondlamp

Een andere zeer populaire plafondlamp van Kartell is de Bloom plafondlamp. Deze lamp is ontworpen door Ferruccio Laviani en heeft de vorm van een bloem. De Bloom plafondlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en is een echte blikvanger in elke kamer.

De Gé plafondlamp

Een meer eenvoudige, maar niet minder stijlvolle plafondlamp van Kartell is de Gé plafondlamp. Deze lamp is ontworpen door Ferruccio Laviani en heeft een simpel, geometrisch ontwerp. De Gé plafondlamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en past in elk interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *