Harrods Lights: Magische Kerstsfeer in Londen

Introductie

Het is al jarenlang een traditie in Londen om tijdens de kerstperiode de stad te verlichten met prachtige en unieke lichtshows. Eén van de meest bekende en spectaculaire lichtshows is die bij Harrods, het beroemde warenhuis in Londen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de Harrods Lights en wat deze lichtshow zo bijzonder maakt.

Geschiedenis van de Harrods Lights

De eerste Harrods Lights werden ontstoken in 1958 en sindsdien is het een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden tijdens de kerstperiode. Harrods Lights werd oorspronkelijk bedacht door de toenmalige Harrods-voorzitter Al Fayed, vader van de overleden Dodi Fayed. Hij wilde een verlichtingsshow creëren die zo spectaculair was dat het winkelend publiek er met open mond naar zou kijken. En dat is precies wat Harrods Lights heeft bereikt. De Harrods Lights zijn nu wereldwijd bekend en worden gezien als een van de beste kerstverlichtingsshows ter wereld.

De Harrods Lights-ervaring

Wanneer je in Londen bent tijdens de kerstperiode, moet je beslist een bezoek brengen aan Harrods. Als je aankomt bij het winkelcentrum word je getrakteerd op een sensationeel lichtspektakel. Vanaf het moment dat je de deur binnenwandelt, word je ondergedompeld in een wereld van licht en kleur. De gevels worden versierd met unieke designs en spectaculaire lichtshows. Harrods Lights is ook perfect voor het maken van mooie foto’s, die je later tijdens de donkere dagen in Nederland nog eens terug kunt kijken.

Bijzondere decoraties

Naast de Harrods Lights kun je ook genieten van de bijzondere decoraties in de winkel zelf. Als je dan toch in Harrods bent, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de speciale kerstdecoraties. Hier word je opnieuw getrakteerd op adembenemende lichtshows, unieke kerstbomen en prachtig gedecoreerde etalages.

Kerstinkopen bij Harrods

Harrods is sowieso een unieke en bijzondere winkel, maar in de kerstperiode wordt alles nog eens extra bijzonder gemaakt. Na een wandeling door de Harrods Lights, kun je hier dan ook gerust je kerstinkopen doen. Het warenhuis heeft een uitgebreid en exclusief aanbod van bijvoorbeeld cosmetica, mode, sieraden, parfums en lifestyle-artikelen. Ook voor cadeaus kun je hier terecht, want Harrods heeft werkelijk voor iedereen wel iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *