Verlicht uw keuken met stijlvolle John Lewis lampen

Introductie

Het hebben van goed licht in de keuken is essentieel voor het bereiden van maaltijden, het kiezen van een outfit en zelfs het lezen van een kookboek. John Lewis biedt een brede selectie van keukenlampen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en decoratief.

Soorten keukenlampen

Er zijn verschillende soorten keukenverlichting die kunnen voldoen aan uw behoeftes. Plafondlampen zijn meestal de eerste keuze voor keukenverlichting en kunnen in verschillende maten, vormen en stijlen gevonden worden. Hanglampen zijn een populaire alternatieve keuze die een modern of vintage tintje kan geven aan uw keuken. Onderkastverlichting en dimbare verlichting zijn ideaal voor het creëren van een warme sfeer en zorgen voor voldoende verlichting tijdens het koken.

Stijlen en Ontwerpen

John Lewis biedt een brede selectie van keukenlampen in verschillende stijlen en ontwerpen. Van moderne en minimalistische ontwerpen tot vintage en rustieke stijlen, er is voor elk wat wils. U kunt kiezen uit kleuren zoals zwart, wit, grijs en goud om de perfecte aanvulling te vinden voor uw keuken.

Plafondlampen

Een populaire plafondlamp van John Lewis is de ‘John Lewis & Partners Dante Cieling Light’. Deze lichtarmatuur heeft een eigentijds en modern ontwerp met zes glazen bollen die een mooi en helder licht bieden. De ‘John Lewis & Partners Baldwin Semi-Flush Ceiling Light’ is een andere populaire keuze voor een meer vintage look met een rustieke afwerking en delicate glazen panelen.

Hanglampen

Voor een moderne uitstraling is de ‘John Lewis & Partners Rhea Etched Glass Ceiling Pendant Light’ een unieke en stijlvolle keuze. De hanglamp heeft een zachte, satijnen afwerking en een gevouwen, esthetische vorm die een subtiele aanvulling vormt op elke keuken. Voor een meer rustieke uitstraling is de ‘John Lewis & Partners Emma Pendant Ceiling Light’ een prachtige keuze. Het heeft een klassieke, industrieel geïnspireerde uitstraling met een matte afwerking en contrastrerende metalen details.

Onderkastverlichting

De ‘John Lewis & Partners Glacier LED Unter-Cabinet Lighting Kit’ is een geweldige keuze voor onderkastverlichting. Het is instelbaar en heeft een gemakkelijke installatie waardoor het een goede keuze is voor elke keuken. Het ‘John Lewis & Partners Arley LED Unter-Cabinet Bar Light’ biedt een contemporaine look met een slank ontwerp en metallic oppervlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *