Zigzag-marquee: Een Dynamisch en Opvallend Bord om de Aandacht te Trekken

Wat is een zigzag-marquee?

Een zigzag-marquee is een type elektronisch bord dat opvalt door zijn opmerkelijke zigzag-beweging. Het wordt vaak gebruikt in winkels, theaters, clubs en andere openbare gelegenheden om de aandacht van het publiek te trekken.

De zigzag-beweging van de marquee is gemaakt door een reeks van LEDs die in een zigzagpatroon zijn ingebouwd. De marquee kan geprogrammeerd worden om elk gewenst bericht weer te geven, van promotionele aanbiedingen tot nieuwsberichten en advertenties.

Waarmee kan een zigzag-marquee gebruikt worden?

Een zigzag-marquee kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Promotionele aanbiedingen: Winkels kunnen bijvoorbeeld hun aanbiedingen op een opvallende manier weergeven.
  • Nieuwsberichten: Theaters kunnen bijvoorbeeld belangrijke nieuwsberichten op het bord weergeven.
  • Advertenties: Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun advertenties op een opvallende manier weergeven.

Voordelen van een zigzag-marquee

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een zigzag-marquee, zoals:

  • Hoge zichtbaarheid: De zigzag-beweging en de heldere LED-verlichting maken de marquee zeer zichtbaar voor voorbijgangers.
  • Flexibiliteit: Door de programmeerbare functie kan de marquee gebruikt worden voor verschillende doeleinden en kan het bericht eenvoudig aangepast worden.
  • Duurzaamheid: In vergelijking met traditionele borden gaat de zigzag-marquee veel langer mee en heeft het veel minder onderhoud nodig.

Hoe werkt een zigzag-marquee?

Een zigzag-marquee bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen:

  • LEDs: De LEDs zijn de belangrijkste componenten van de marquee. Ze kunnen in verschillende kleuren geleverd worden en worden geprogrammeerd om het gewenste bericht weer te geven.
  • Programmeerbare controller: De programmeerbare controller wordt gebruikt om het gewenste bericht in te voeren en de gewenste instellingen te wijzigen.
  • Voeding: De voeding zorgt voor de benodigde stroomvoorziening van de marquee.

De LED’s zijn op een zigzagpatroon opgesteld om de beweging van de marquee te creëren. De programmeerbare controller stuurt de LED’s aan om het gewenste bericht weer te geven. De voeding levert de benodigde stroom aan de controller en de LEDs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *