De meest complete lijst met de beste cadeaus voor Moederdag 2022

Moederdag komt eraan, welk cadeau moet ik mijn moeder geven?

Gekke roep om moederliefde! Vandaag deel ik de meest complete lijst met de beste cadeaus voor 2022 met je, zodat je je favoriete alternatieven van dezelfde soort kunt vinden.

01 Moeder Sieraden categorie

Er kunnen oorbellen, ringen en halskettingen worden gekocht, maar de prijs van goud is de afgelopen twee jaar behoorlijk hoog geweest, maar hoewel jadegoed overeenkomt met de esthetiek van de ouderen, is het gemakkelijk om misleid te worden.

Dus als je het budget hebt, is het een goed idee om een ​​gouden accessoire naar mama te sturen!

Als het budget niet groot is, kun je ook overwegen om wat parels en dergelijke op te sturen, dat is heel geschikt voor de leeftijd van de ouderlingen, en de prijs is niet duur. Het wordt aanbevolen om parels van bekende sieradenmerken te kiezen, en het is niet gemakkelijk om fouten te maken.

02 Huidverzorging/Make-up

Voor huidverzorgingsproducten/make-up is het aan te raden om een ​​set van een groot merk of een heel bekend enkel product te kiezen. Je kunt ook lippenstift en vloeibare foundation kopen als cadeau voor moeders met make-upgewoonten. Of stuur ook parfum! De persoonlijke voorkeuren van parfums zijn echter anders, het is het beste om de geur te proberen en te kopen ~

Er zijn ook douche- en shampooproducten beschikbaar. Ik heb het nog niet eerder gegeven omdat ik het te alledaags vind, maar in feite is de prijs van goede haarverzorgingsproducten niet goedkoop, en de verpakking is mooi, het is ook heel goed als cadeau.

03 Kleding schoenen en hoeden

Persoonlijk raad ik aan om mijn moeder mee te nemen om kleding of schoenen te passen voordat ze ze kopen, omdat ik ontdekte dat ouderen nog steeds hun eigen esthetische voorkeuren hebben, en het is beter om dure te kopen dan ze willen.

De recent populaire smalle zijden sjaals zijn ook erg modieus en veelzijdig en ook een goede keuze voor moeders om te matchen. De prijs van de smalle zijden sjaals van het merk is nog steeds beheersbaar, en het is nogal een gezicht om weg te geven.

04 Digitale elektronica

Als je niet weet wat je moet kiezen, zijn mobiele telefoons, Bluetooth-koptelefoons en luidsprekers allemaal goede opties.

Sportarmbanden zijn ook erg goede cadeaus. Ouderen kopen ze over het algemeen niet zelf, maar de meesten van hen zijn erg bezorgd over het aantal WeChat-sportstappen en de sportarmbanden zelf zijn niet duur. Cadeaus zijn echt praktisch en ontzorgd.

05 Huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten worden niet aanbevolen voor directe aankoop. Het wordt aanbevolen om met uw familie te communiceren als u ze nodig heeft voordat u ze aanschaft. Als je iets koopt dat je familie niet leuk vindt, kan het effect van schenken totaal tegenovergesteld zijn!

Huishoudelijke apparaten zoals slimme tandenborstels, elektronische weegschalen en haardrogers kunnen niet alleen naar ouderen worden gestuurd, maar ook naar hun leeftijdsgenoten.

Massagestoelen zijn tegenwoordig populair, comfortabel en groot. Helaas is de prijs erg duur, en je hebt een plek nodig om ze in je huis te plaatsen. Je kunt het overwegen als je geen gebrek aan geld en ruimte hebt!

Dit soort voetbadmassager wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn, voor ouderen die van gezondheidszorg en massage houden.

Grote huishoudelijke apparaten worden over het algemeen direct gekocht wanneer ze nodig zijn en kunnen niet wachten op de feestdagen.Integendeel, dingen als veegrobots, stofzuigers, luchtreinigers en ventilatoren zijn niet alleen nodig, maar ze zijn ook echt nuttig.

06 Voeding

De conforme vitamines van FANCL zijn iets dat ik al heel lang in mijn winkelwagentje heb. Als ouders de gewoonte hebben om regelmatig calciumtabletten en andere voedingsproducten in te nemen, moeten ze deze kopen volgens de merken die ouders graag vaak eten.

Als je het niet regelmatig eet of het merk niet lekker vindt, kun je de stijl van het merk kiezen.De prijs is iets duurder, maar het is echt goed als cadeau en het is heel ceremonieel elke keer dat je het eet.

Er zijn ook vogelnestjes, gelatinepasta’s van ezelhuid, enz. Als mama van dit soort producten houdt, mag je het ook proberen!

07 Amusement

Als je moeder van zingen houdt, kun je een set microfoons sturen om haar vrije tijd thuis te verrijken.Het is ook een klein wapen om de occasionele familiebijeenkomst naar voren te halen om met de sfeer te spelen.

  • Als je van schrijven houdt, kun je een penseel voor haar kopen;
  • Als je van dansen houdt, dan kun je haar danskleding kopen;
  • Als je van muziekinstrumenten houdt, koop dan een muziekinstrument voor haar;
  • Als je van lezen houdt, dan kun je een set boeken voor haar kopen! !
  • Als hij van wandelende vogels houdt, vissen grootbrengt, bloemen plant en thee drinkt, dan kun je hem iets leuks en interessants geven in zijn interessegebied.

De epidemie van dit jaar is nog steeds aan de gang: als ik niet uitga, ga ik naar huis om meer te zien en meer tijd met mijn moeder door te brengen.

  • haar begeleiden om te gaan winkelen en eten;
  • haar vergezellen om naar het drama te kijken, en af ​​en toe lachen om de film;
  • Laat je moeder vandaag, wanneer het materiaal extreem rijk is, niet in de spirituele leegte vallen~

Tot slot wens ik ook alle moeders een fijne Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *