Copenhagen SC7 Hanger: Een Stijlvolle Toevoeging aan Elk Interieur

Introductie

De Copenhagen SC7 hanger is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elk interieur. Het is ontworpen door de Deense ontwerper Kaspar Ronn en wordt geproduceerd door MENU, een bekend Deens designbedrijf. De SC7 hanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een strak en minimalistisch ontwerp. Het is geschikt voor verschillende kamers in huis, zoals de hal, de slaapkamer, de badkamer en de keuken.

Ontwerp

Het ontwerp van de Copenhagen SC7 hanger is gebaseerd op de filosofie van MENU om design te creëren dat zowel functioneel als esthetisch is. De hanger is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een cilindrische vorm. Het heeft een diameter van 4,5 cm en is 9,5 cm lang. De hanger wordt geleverd met een siliconenring die in het midden is geplaatst en die ervoor zorgt dat de kleding of handdoek niet wegglijdt. De hanger is verkrijgbaar in verschillende kleuren: grijs, zwart en groen.

Copenhagen SC7 Hanger

Gebruik

De Copenhagen SC7 hanger is zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt het gebruiken om kleding, handdoeken en andere items op te hangen. Het is geschikt voor verschillende diktes en materialen, zoals katoen, wol, linnen en polyester. De hanger kan worden bevestigd aan elke muur of plafond met een schroef en pluggen, die worden meegeleverd. Het heeft een draagvermogen van 20 kg, dus je kunt er veel items aan ophangen.

Voordelen

De Copenhagen SC7 hanger heeft een aantal voordelen, waaronder:

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Geschikt voor verschillende kamers in huis
  • Geschikt voor verschillende diktes en materialen
  • Draagvermogen van 20 kg
  • Hoogwaardige materialen en afwerking
  • Stijlvol en minimalistisch ontwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *