Maak een statement in huis met Plumen Drop Cap

Introductie

Plumen, een Brits designbedrijf, heeft een revolutionair nieuw product gelanceerd genaamd de “Plumen Drop Cap”. Deze mooie fittingen combineren design en praktisch gebruik en worden steeds populairder bij liefhebbers van interieurdesign die op zoek zijn naar een statement piece in huis.

Wat is Plumen?

Plumen is een Brits designbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van mooie, energiezuinige verlichting voor het moderne huis. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen van verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook een statement piece is in huis. Het bedrijf heeft vele prijzen gewonnen en wordt steeds populairder bij liefhebbers van design en duurzaamheid.

Wat is de Plumen Drop Cap?

De Plumen Drop Cap is een mooie fitting die ontworpen is om te werken met de populaire Plumen lichtbronnen. Het ontwerp is simpel maar elegant, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat het past bij elke interieurstijl.

Kleuren en materialen

De Plumen Drop Cap is verkrijgbaar in koper, chroom, messing en matzwart. Daarnaast zijn er ook Drop Caps van kurk en hout, waardoor je nog meer opties hebt om het perfecte statement piece in huis te creëren.

Hoe werkt de Plumen Drop Cap?

De Plumen Drop Cap is gemakkelijk te installeren en werkt met alle Plumen lichtbronnen. Het wordt geleverd met een kabel van 2 meter en kan op elk plafond worden gemonteerd. Het is ook mogelijk om meerdere Drop Caps naast elkaar te gebruiken, wat een prachtige en dramatische look creëert.

Waarom kiezen voor Plumen Drop Cap?

De Plumen Drop Cap is niet alleen een mooie fitting, maar ook een duurzame keuze. De Plumen lichtbronnen zijn energiezuinig en gaan lang mee, waardoor je op de lange termijn geld bespaart op je energierekening. Daarnaast is het ontwerp tijdloos en past het bij elke interieurstijl, waardoor je het niet snel zat zult worden.

Het statement piece in huis

De Plumen Drop Cap is perfect voor iedereen die op zoek is naar een statement piece in huis. Het ontwerp van de Drop Cap is simpel maar elegant, waardoor het perfect past bij elke interieurstijl. Of je nu van modern of klassiek houdt, de Plumen Drop Cap zal zeker de aandacht trekken en de ruimte verlichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *