Verner Panton globe størrelser: een overzichtelijke gids

Introductie

Verner Panton is een Deense meubel- en interieurontwerper die bekend staat om zijn experimentele ontwerpen en levendige kleurenpalet. Hij is vooral bekend geworden door zijn iconische Globe lamp, die voor het eerst werd gepresenteerd in de jaren ’60. Deze lamp is nog steeds populair en wordt veelvuldig gebruikt in moderne interieurs. In dit artikel focussen we ons op de verschillende grootte-opties van de Globe lamp.

Wat zijn Verner Panton Globe lampen?

De Verner Panton Globe lamp is een iconisch stuk uit de designwereld en is ontworpen om een futuristisch sfeertje te creëren in elk interieur. De lamp bestaat uit meerdere cirkelvormige bollen die op een speelse manier zijn gerangschikt en zorgen voor een zacht, diffuus licht. De hoeveelheid bollen en de grootte hiervan varieert afhankelijk van de grootte van de lamp.

Grootte-opties van de Globe Lamp

Er zijn verschillende grootte-opties beschikbaar voor de Verner Panton Globe lamp, variërend van klein tot extra groot.

Small (Ø 23 cm)

De kleinste optie is Ø 23 cm en bestaat uit twee bollen die aan elkaar zijn bevestigd. Deze maat is perfect voor het toevoegen van een vleugje speelsheid en kleur aan een hoek van de kamer of op een bijzettafeltje.

Medium (Ø 40 cm)

De medium maat is Ø 40 cm en heeft drie bollen die in hoogte zijn gerangschikt. Deze maat is perfect voor een eettafel of boven een salontafel in de woonkamer.

Large (Ø 50 cm)

De large maat is Ø 50 cm en heeft vier bollen die aan elkaar worden bevestigd. Deze maat is vooral geschikt voor grote ruimtes, zoals een open keuken of een kantoorruimte.

Extra Large (Ø 75 cm)

De extra grote optie is Ø 75 cm en heeft vijf bollen die diagonaal aan elkaar zijn bevestigd. Deze maat is perfect voor openbare ruimtes, zoals een hotellobby of een restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *