Seletti Lamp Mouse: Een Speelse Verlichting Voor Jouw Interieur

Inleiding

Op zoek naar een speelse en unieke verlichting voor jouw interieur? Dan is de Seletti Lamp Mouse misschien wel iets voor jou! Deze lamp heeft de vorm van een schattige muis en zal zeker een glimlach op jouw gezicht toveren. Maar de Seletti Lamp Mouse is niet alleen maar een mooie lamp om naar te kijken. In deze artikel gaan we wat meer in detail over deze bijzondere lamp en waarom het een aanwinst is voor jouw interieur.

De Seletti Lamp Mouse in detail

De Seletti Lamp Mouse is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba en is onderdeel van de “Sending Animals” collectie. De lamp is gemaakt van hars en heeft een warmwitte LED-lichtbron van 4W, hierdoor geeft het een gezellige en zachte uitstraling. De afmetingen van de lamp zijn 14,5 x 6,2 x 12,8 cm en het is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, grijs en zwart.

Het ontwerp van de Seletti Lamp Mouse is geïnspireerd op een stuk speelgoed uit de jaren 60. Het heeft een retro-look en voegt veel karakter toe aan een ruimte. Het is geschikt voor gebruik in verschillende kamers van het huis – van de slaapkamer tot de keuken en zelfs de werkkamer! De Seletti Lamp Mouse heeft een kabel van 2,5 meter waardoor het gemakkelijk op elke gewenste plek geplaatst kan worden.

De voordelen van de Seletti Lamp Mouse

1. Uniek design: De Seletti Lamp Mouse is een unieke blikvanger en voegt veel persoonlijkheid toe in elke kamer.

2. Zacht licht: De warmwitte LED-lichtbron zorgt voor een gezellige en zachte uitstraling.

3. Geschikt voor verschillende kamers: De lamp is veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes in huis.

4. Goed formaat: De afmetingen zijn klein en compact, waardoor het gemakkelijk in elke ruimte past.

Hoe de Seletti Lamp Mouse te gebruiken?

De Seletti Lamp Mouse is een ideale lamp voor een gezellige sfeer in huis. Het kan gebruikt worden als een nachtlampje in de slaapkamer, als decoratie in de woonkamer of als lampje op een bureau in de werkkamer. Het is gemakkelijk te gebruiken door middel van een schakelaar op het snoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *