Roze rotskristal: de fascinerende schoonheid van deze natuursteen

Wat is Pink Rock Crystal?

Pink Rock Crystal is een edelsteen die behoort tot de kwartsfamilie en uit roze variëteiten van kwarts bestaat. Het is pas sinds kort ontdekt dat deze roze kristallen een universele spirituele energie bevatten die verrijkend en helend is voor de menselijke spirituele lichamen.

Geschiedenis van Pink Rock Crystal

Pink Rock Crystal werd voor het eerst gedolven in de Verenigde Staten door Indianen, die de steen gebruikten als bescherming tegen negatieve energie en ziekte. In de oudheid werd de steen door de Grieken en Romeinen gebruikt voor het maken van cameeën en als medicijn.

Roze Rotskristal Therapie

Pink Rock Crystal therapie maakt gebruik van de helende krachten van deze steen om de emotionele, mentale, spirituele en fysieke lichamen te genezen. Het wordt vaak gebruikt om stress te verlichten, het immuunsysteem te verbeteren en negatieve energie te verdrijven.

Roze Rotskristal Sieraden

Roze Rotskristal wordt ook gebruikt in sieraden vanwege zijn mooie kleur en helende krachten. Het wordt vaak gebruikt om kettingen, armbanden en oorbellen te maken en het wordt ook vaak toegevoegd aan andere stenen zoals amethist, bergkristal en citrien om meer kracht en energie te geven.

De Voordelen van Pink Rock Crystal

Pink Rock Crystal heeft vele voordelen zoals het verbeteren van de energiestroom in het lichaam, het helpen bij het verlichten van angst, het in evenwicht brengen van de emoties en het herstellen van de relatie tussen de geest en het lichaam. Het wordt ook gebruikt om de aura’s te reinigen en te verstevigen, evenals om chakra’s te helpen bij het openen en in balans brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *