Ikea Verlichting Collab: Verlicht je huis met nieuwe designs!

Introductie

Ikea, de Zweedse meubelgigant, heeft onlangs aangekondigd dat ze een nieuwe verlichting collectie lanceren in samenwerking met enkele gerenommeerde ontwerpers. De Ikea Verlichting Collab brengt stijlvolle en functionele verlichtingsoplossingen voor al jouw huisverlichtingsbehoeften. In deze blog post, gaan we dieper in op de nieuwe verlichtingscollectie, nieuwe designs en hoe je jouw huis kan verlichten met een modern tintje.

De Ikea Verlichting Collab: Nieuwe Designs

De verlichting collectie van Ikea is uitgebreid met tal van nieuwe designs. De verlichtingscollectie is verdeeld in vier collecties, elk met een eigen ontwerpfilosofie. Enkele van de meest opvallende designs zijn:

Vävnad

De Vävnad collectie biedt een serie van verlichting ontworpen door de Zweedse ontwerper Ingegerd Råman. De collectie biedt een mooie mix van rustieke en moderne stijlen en heeft een unieke uitstraling. De ontwerpen zijn voornamelijk gemaakt van hout en glas en voelen zeer natuurlijk aan.

Blänka

De Blänka collectie van Ikea combineert opvallende kleuren en geometrische vormen om een unieke en moderne collectie van verlichting te creëren. De collectie is ontworpen door de Zweedse ontwerper Hanna Dalrot en gaat perfect samen met moderne woonstijlen.

Klabb

De Klabb collectie van Ikea is een van de meest indrukwekkende collecties van de Ikea Verlichting Collab. De collectie is ontworpen door het Nederlandse ontwerpbureau Scholten & Baijings en biedt werkelijk unieke en innovatieve ontwerpen. De Klabb collectie is geïnspireerd door het scannen van objecten, en elk ontwerp is gebaseerd op een driedimensionaal patroon van heldere lijnen en lagen.

Hoe kan je jouw huis verlichten met een modern tintje?

Een combinatie van de verschillende collecties van de Ikea Verlichting Collab zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling van jouw huis. Hier zijn enkele tips om jouw huis te verlichten met een modern tintje:

Gebruik meerdere lichtbronnen

Door verschillende verlichtingsbronnen te gebruiken, creëer je een laag van licht die diepte en dimensie aan jouw ruimte toevoegt. Plafondlampen, tafellampen en vloerlampen geven allemaal verschillende vormen van licht voor verschillende doeleinden.

Kleurrijke Verlichting

Gebruik kleurrijke verlichting om je huis er modern uit te laten zien. Een eenvoudige manier om dit te doen is door kleurrijke lampen te gebruiken. Bijvoorbeeld, de Blänka collectie is voorzien van enkele veelkleurige lampen die perfect passen in moderne interieurs.

Accent verlichting

Accent verlichting is een uitstekende manier om architecturale kenmerken, kunstwerken of andere decoratieve elementen in jouw huis in de schijnwerpers te zetten. Deze verlichting kan ook worden gebruikt om bepaalde delen van een kamer aan te wijzen en af te bakenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *