Hoe feestelijke kerstoutfits te stylen

kerstoutfits

Kerstoutfits zijn perfect voor een breed scala aan gelegenheden en kunnen eenvoudig worden gestyled naar uw individuele smaak. De sleutel is om de juiste mix van feestelijke en chique elementen te kiezen om ervoor te zorgen dat u er dit seizoen op uw best uitziet.

De perfecte feestkleding is een mix van klassieke, chique en comfortabele stukken. Deze outfits zijn geschikt voor een aantal verschillende evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, sociale uitjes en familiefotoshoots.

Feestelijke outfitideeën

Als je een beetje een mode-minimalist bent, kies dan voor een zwarte skinny jeans met een zijden top en een eenvoudig jasje om jezelf een edgy look te geven die zowel stijlvol als comfortabel is. Een neutraal gestreept breisel en laarzen met hoge taille zijn ook ideaal voor deze look.

Als alternatief kan een klassieke rode jurk met een paar hakken een geweldige optie zijn voor een feest. Het is ook een goede keuze als je veel tijd buitenshuis doorbrengt.

Geruite kleding – Dit is een van de meest populaire patronen om te dragen tijdens Kerstmis en is een tijdloze stijl die zeker een feestelijk tintje aan je outfit zal geven. Het beste is dat plaid verkrijgbaar is in veel verschillende diktes en afwerkingen, zodat je iets kunt vinden dat bij jou en jouw unieke lichaamstype past!

Gingham – Dit is een ander populair patroon om te dragen tijdens de feestdagen. De gingham-print is een leuk alternatief voor het meer traditionele geruite patroon en kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen voor een casual schattige look.

De kleur rood is een erg populaire keuze voor kerstoutfits, maar het is belangrijk om op te passen dat je er niet te ver mee gaat. Probeer een lichter rood te dragen om een beetje kleur toe te voegen, maar draag het niet van top tot teen, omdat dit uiteindelijk een beetje te druk kan worden voor je foto’s.

Bedrukte kleding – Hoewel het belangrijk is om voorzichtig te zijn met prints, kunnen de juiste bedrukte items een geweldige manier zijn om je kerstoutfit op te fleuren! Als je je zorgen maakt dat een grote print te druk is, probeer dan een kleinschalige versie van de ruit of stippen te dragen.

Juweeltinten – De juweeltinten rood, goud en zilver zijn een geweldige keuze voor kerstoutfits. Donkerblauw, groen en paars zijn ook fantastische tinten om te gebruiken voor een look met een vakantiethema, maar wees niet bang om wat sprankeling aan je ensemble toe te voegen door een vleugje pailletten of glitter toe te voegen.

Gezellig & Comfortabele kleding – De beste manier om ervoor te zorgen dat je kerstoutfit zo knus en comfortabel mogelijk is, is door de juiste pasvorm te kiezen. Als je bijvoorbeeld een grote maat hebt, dan wil je kleding die te strak zit vermijden.

Dit kan een uitdaging zijn, maar het is niet onmogelijk. Als je een groter persoon bent, dan kun je investeren in een extra grote trui of een oversized jas om je deze winter warm en gezellig te houden.